Twee nieuwe voorstellingen!


Gemaakt en gespeeld... twee nieuwe voorstellingen. Eentje was voor de nationale voorleesdagen: Boer Boris gaat naar zee (en maakt heel wat mee!) en eentje over de ruimte. Noortje en Oepsie het ruimtewezen...

Boer Boris gaat naar zee is een prachtig prentenboek. Het verhaal vond ik iets te "dun" voor een voorstelling, dus heb ik er wat bij verzonnen. Op het strand vindt Boer Boris namelijk een aangespoelde fles. Die blijkt van een verveelde zeemeermin te zijn. Boer Boris gaat onder water op zoek naar de zeemeermin maar moet wel oppassen voor de enge haai... Of is die haai minder eng dan hij lijkt en iedereen denkt?


Noortje en Oepsie het ruimtewezen... Noortje is aan het spelen in het bos en vindt daar een gek ruimtewezen, Oepsie. Met behulp van de fee kan ze hem verstaan en probeert ze Oepsie weer thuis te krijgen met een raket. Oepsie komt van de planeet Floeps waar ze alleen maar ausurken eten (niet te verwarren met augurken). En Oepsie mist zijn beste vriendje Woepsie... als dat maar goed komt!

nynke_en_oeps
nynke_en_oeps


Terug naar overzicht