Educatief: Floepsie zit in de (plastic) soep!


Een educatief verhaal over de problemen van de plastic soep, met een lach en een traan. Interactief, kleurrijk en geschikt voor peuters en kleuters.

Floepsie is een klein visje dat graag met haar vriendjes en haar papa verstoppertje speelt. Maar in de vredige schone zee wordt continu troep gestort. In het begin vindt Floepsie het nog prachtig al die nieuwe verstopplekken. Totdat ze vast komt te zitten en bevrijd moet worden. Van papa mag ze niet meer buiten spelen; het is veel te gevaarlijk. En wat vinden de andere vissen, zeepaardje, schildpad en zeehond ervan? De zee voelt zich ziek en beroerd en wil het liefst douchen omdat ze zo vies is geworden... Hoe loopt dit af?

Een interactieve en educatieve voorstelling over de oorzaak en gevolgen van de plastic soep. Met lesbrief voor docenten. Voor peuters en kleuters tot en met groep 4.

Met twee speciaal geschreven liedjes door singer-songwriter Ella de Jong uit Leeuwarden, muzikaal begeleid door Herman Woltmann uit IJlst. Bekend als duo Ella en her man!


De afmetingen zijn ca. 4,50 meter lang, 2 meter hoog en ca. 3,00 meter diep.
De opbouw- en afbouwtijd is ruim 3-4 uur. Door de afmetingen is de voorstelling NIET geschikt voor huiskamers!


De prijs is 350 euro (excl. 9% BTW) tot 70 kinderen. Exclusief reiskosten.

Floepsie_en_Inkipinki1
Floepsie_en_Inkipinki1


Terug naar overzicht