Over Inkipinki


Ik ben Ingka van Fulpen (1969). Na tien jaar als redacteur gewerkt te hebben, ben ik vanaf januari 2012 (na onze verhuizing naar Friesland) de uitdaging aangegaan om van mijn hobby mijn werk te maken. Wat is er leuker dan kinderen aan het lachen te maken als poppenspeler?

In januari 2004 ben ik begonnen met poppenkast spelen. Met mijn zelfgemaakte
poppenkast, decors en verhalen is poppenkast spelen voor mij een droom die is uitgekomen; van mijn hobby mijn beroep maken. Improviseren, plezier maken en de kinderen laten genieten van het pure vermaak van het poppenkastspel. In een tijd van televisie en computers even terug in de tijd en lekker actief meedoen. Een halfuurtje ontspanning voor de kinderen, u en mijzelf!

Per 1 oktober 2012 ging een andere droom van mij in vervulling... Ik heb mijn eerste boek Mama Stories uitgegeven! In drie jaar tijd zijn er 1000 stuks verkocht. Mama Stories is een opschrijfboek voor moeders. Wat kun je er in bijhouden? Woordjes, oneliners, kleine en lange verhalen en je kind kan ook meedoen op de kinderpagina's. Mooie herinnering voor later.

(foto's: Yvonne Mul)


Inkipinki
Inkipinki
Ingka_van_Fulpen1
Ingka_van_Fulpen1